Je ziet de wereld niet zoals die is maar zoals je zelf bent.

Persoonlijke ontwikkeling

  Ontwikkel jezelf door je in te schrijven voor één van de volgende programma’s.

  1. Timemanagement - online workshop reeks

   Hoe krijg ik die tijd en waar besteed ik die aan? Deze en andere vragen staan centraal in de training Timemanagement en werkorganisatie.

  2. Werk maken van werkgeluk

   Werkgeluk staat vol in de belangstelling. En dat is niet zonder reden. We ervaren steeds meer stress en burn-out. We verwachten meer van onszelf en anderen. We zijn steeds perfectionistischer. Doordat we steeds meer op onszelf gericht zijn, staat ons werk

  3. Positief leiderschap

   Niet vanuit moeten, maar vanuit willen …! Middels positief leiderschap beweging creëren.

  4. Herkennen van en inspelen op gedrag van anderen met DISC

   Het gedrag van anderen is de spiegel van je eigen gedrag. Het kennen van je eigen gedrag vormt dan ook de basis voor het succesvol herkennen van en inspelen op het gedrag van anderen. Dit staat centraal tijdens de gelijknamige training.

  5. Gedrag herkennen en erop inspelen met MBTI

   De Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI®) vormt een uitstekende basis om je persoonlijke effectiviteit te vergroten. Zo word je communicatie en samenwerking met anderen nog beter wanneer je succesvol weet in te spelen op hun gedrag.

  6. Overtuigend presenteren

   Uhh, tsja, dit was eigenlijk mijn presentatie... Een goede spreker stopt, voordat zijn publiek dat verwacht. Op welk moment dat is leer je tijdens de training Overtuigend presenteren.

  7. Ik, de ander en mijn organisatie

   Dat is een hele kunst. Die kunst begint bij het jezelf nog beter leren kennen.

  8. Deep Democracy en draagvlak creëren voor besluiten en verandering

   Een praktische aanpak voor iedereen die werkt met of in groepen.

  9. Proactief en ondernemend gedrag

   Vernieuwend werken en blijven investeren in jezelf.

  10. Persoonlijke effectiviteit op een manier die bij jou past

   Het uitgangspunt is dat zowel jij als anderen profijt hebben van je gedrag.

  11. Vrouwelijk leiderschap

   De wereld is in beweging en vraagt om een andere vorm van leiderschap. Het gaat steeds meer om de rollen die we innemen in plaats van functies. Dit vernieuwend leiderschap doet een beroep op de leider in jou.

  12. Transactionele Analyse/Functional Fluency

   Wil je graag jouw persoonlijke leiderschap verder ontwikkelen, je impact vergroten en je prestaties optimaliseren? Neem dan deel aan het unieke, award winnende persoonlijke effectiviteitsprogramma Transactionele Analyse/Functional Fluency.

  13. Omgaan met verandering

   In deze tijd volgen veranderingen zich snel op en overlappen elkaar zelfs vaak. Ieder mens heeft in meer of mindere mate moeite met veranderen. Wanneer je jouw reactie op verandering in betere banen wilt leiden, is dit het programma dat bij je past.

  14. Communicatieve vaardigheden

   Op een professionele manier communiceren met anderen. Hoe je dat zo goed mogelijk doet, leer je in de training Communicatieve vaardigheden.

  15. Conflicthantering

   Effectief met conflicten omgaan begint met het besef dat jouw waarheid een waarheid is en niet de waarheid.Hoe je met dit in het achterhoofd vervolgens omgaat met eenspanningsvolle situatie, leer je in de training Conflicthantering.

  16. Omgaan met verbale agressie

   Toch krijg je nogal eens te maken met (verbale) agressie en mensen die niet meer willen luisteren. Hoe ga je daar in een werksituatie mee om? Dat leer je in deze agressie-training.

  17. Creatief en innovatief denken en doen

   Hoe daag jij je eigen blikveld continu uit en hoe leidt een ruimere blik op zaken tot andere oplossingen en nieuwe kansen? Dat leer je in de training Creatief denken en doen.

  18. Design Thinking

   Door globalisering wordt het concurreren met technologie of op prijs moeilijker, hierdoor wordt design, hoe ervaart de gebruiker een dienst of product, steeds meer een concurrentiefactor.

  19. Persoonlijk leiderschap

   Jezelf ontwikkelen gaat niet vanzelf. Het is een ontdekkingsreis die de nodige inspanning vergt. Het is ook een vaardigheid te leren hoe je eigen gedrag eruitziet, wat het effect ervan is op anderen en hoe je je eigen talenten verder kunt ontwikkelen in d

  20. Assertiviteit

   Je leert hoe je eigen gedrag eruitziet en stelt vast wat dat gedrag je oplevert, voor jezelf en bij anderen. Wil je er meer uithalen? Dit kun je doen met de belangrijke vaardigheden die je traint om je assertiviteit te vergroten.

  21. Feedback geven en ontvangen

   Met alle respect... Wat er na komt is misschien wel respectvol, maar meestal ook dodelijk. Bovenstaande uitspraak geeft duidelijk weer hoe waardevol het geven van de juiste feedback aan anderen is.

  22. Training loopbaanbegeleiding

   Ontdek hoe jij als loopbaanadviseur anderen kunt begeleiden bij loopbaanvragen tijdens de training Loopbaanadviezen geven.

  23. Beïnvloeden en overtuigen

   Heb je jezelf weleens ja horen zeggen tegen iets waarover je vervolgens verbaasd was dat je ermee instemde?