Zonder richting is elke weg goed.

Routebeschrijving

Hieronder vindt u een korte routebeschrijving naar onze Feedback-locatie in Eindhoven. Rijdt vanaf uw woonplaats naar Eindhoven. U komt uiteindelijk op de rondweg Eindhoven (dit is de A2). Hieronder staat beschreven hoe u hiervandaan bij Feedback Brainport uitkomt.

Vanuit het noorden (via de A2 of de A58)
Volg vanaf de A2 of de A58 de A2 Randweg Eindhoven richting Venlo/Maastricht. Neem afslag 31 (Veldhoven, industrieterrein De Hurk). Sla linksaf de Noord-Brabantlaan in en direct na het viaduct rechtsaf de Hurksestraat in. Deze rijdt u uit tot aan de T-splitsing alwaar u linksaf gaat
de Beemdstraat op nadat u over het kanaal gereden bent gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de parallelweg. Ga direct linksaf met de weg mee en na 100 meter vindt u aan de rechterkant het kantoorgebouw van Nanoos waarin Feedback Brainport is gevestigd. U kunt voor de deur gratis parkeren.

Vanuit het zuiden (via de A2, A21 of de A67)
Volg vanaf de A2/E25 de afslag Eindhoven. Neem vervolgens op de rotonde de derde afslag naar de N2 Randweg Veldhoven. Neem afslag 31 (Veldhoven, industrieterrein De Hurk). Sla linksaf de Noord-Brabantlaan in en direct na het viaduct rechtsaf de Hurksestraat in. Deze rijdt u uit tot aan de T-splitsing alwaar u linksaf gaat de Beemdstraat op nadat u over het kanaal gereden bent gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de parallelweg. Ga direct linksaf met de weg mee en na 100 meter vindt u aan de rechterkant het kantoorgebouw van Nanoos waarin Feedback Brainport is gevestigd. U kunt voor de deur gratis parkeren.

Met openbaar vervoer vanaf station Eindhoven

Neem vanaf het station Eindhoven de stadsbus nummer 14 (richting Eindhoven De Hurk). Deze lijn is rechtstreeks en u bereikt de Beemdstraat in slechts 14 minuten. De bushalte (bushalte Lodewijkstraat) bevindt zich voorbij het pand van Nanoos waarin Feedback Brainport is gevestigd.