We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.

Aristoteles

Marc Hammana

Mijn passie

Wat mij drijft is het realiseren van zichtbaar resultaat. Ik haal er enorme voldoening uit om mensen te versterken en te verrijken. Ik begin waar nodig met het leggen van de basis: Vertrouwen → Open communicatie → Betrokkenheid → Eigenaarschap → Resultaat. Wat in eerste instantie onmogelijk lijkt, wordt eenvoudig wanneer we ons realiseren dat we alle capaciteiten al bezitten.

Groeien is een avontuur. Ga jij de uitdaging met jezelf aan?

Mijn expertise

Willen is kunnen.
Mijn aanpak karakteriseert zich als concreet, praktisch en sterk oplossings- en doelgericht. Helder in kaart brengen welke grenzen je met jouw team of organisatie wilt verleggen. Daar beginnen we. Met dat doel voor ogen bepalen we de route en zetten we gezamenlijk de gewenste stappen. Daarbij kun je rekenen op mijn volledige toewijding. Ik ga door tot we er zijn. Bouwen aan ambities is mijn expertise. In dat proces begeleid ik je graag.

Mijn stijl

Zeggen wat je denkt, doen wat je zegt.
Persoonlijk leiderschap, ondernemerschap en overtuigingskracht hebben belangrijke rollen gespeeld in mijn eigen ontwikkeling. Die ervaring zet ik uiteraard ook in. Ik verzorg trainingen en coachtrajecten naast Nederlands ook in het Engels, Spaans en Frans. Mijn bijdrage leveren aan jouw succes. Daar ga ik voor.
Ik maak graag een afspraak met je om te bespreken hoe we jouw doelen gaan bereiken.