Als je uitstraalt wat je uitspreekt, dan kom je het dichtst bij de ander.

Lémoiro Hodge

Mijn passie

Mijn moeder was er blind van overtuigd dat ik psycholoog zou worden. Ze vond namelijk dat ik goed naar haar en anderen luisterde, goed mee kon gaan in de emotie van de ander en altijd de juiste dingen wist te zeggen. Nu ik ouder ben, realiseer ik mij dat ze al snel bepaalde eigenschappen van mij scherp had en haar vinger wist te leggen op één van mijn passies: de interesse in de gedachtegang en emoties van een ander. Dit is echter niet tot uiting gekomen in het beroep dat ze voor mij had beoogd, maar wel een professie waar ik veel energie en voldoening uit haal: trainen en coachen.

Bij mijn trainingen neem ik deelnemers graag mee in mijn verhaal en ik achterhaal waar deelnemers het beste op aanhaken. Een training is voor mij volmaakt wanneer deelnemers het gevoel hebben weer een stapje dichterbij te zijn gekomen bij hun doel. Het coachen biedt de ruimte voor de persoonlijke aandacht waarin ik echt een reis met de ander maak. Hier kan de coachee meer openheid geven of gaan we de diepte in, pratend over wat er echt speelt.

Mijn expertise

Commercialiteit is de basis van mijn achtergrond. Vanuit het HBO heb ik verschillende ervaringen op meerdere  niveaus opgedaan. Denk aan sales- en contactcenters, storemanagement en account-management. De laatste 13 jaar heb ik in die werelden mijn carrière opgebouwd door het geven en ontwikkelen van o.a. salestrainingen en producttrainingen. Die ervaringen en kennis zet ik in om commerciële teams en individuen te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Denk aan nieuwe accountmanagers of bestaande accountmanagementteams, het klantenserviceteam, winkelteams enz.
Hoe gaan we beter communiceren, krijgen we de NPS omhoog of gaan we onze doelen behalen? Mijn kracht zit dus in de commercie.

Mijn stijl

Als je mij wilt omschrijven, dan komen beschrijvingen als een storyteller met passie, openflexibel, empathisch, maar ook direct (waar passend) naar boven. Doordat ik meertalig ben opgevoed, kan ik zowel in het Nederlands als in het Engels mijn passie uitvoeren.

Methodieken en tools die ik (gecombineerd) in zet:

  • DISC
  • NLP
  • Teamcoaching
  • Voice Dialogue

Ik leef naar de spreuk 'Too blessed to be stressed' en werk vanuit de overtuiging dat 'Als je uitstraalt wat je uitspreekt, dan kom je het dichtst bij de ander'. Tot gauw!