Waarheen je ook gaat, ga met heel je hart

Confucius

Jasper van Waes

Mijn passie

Ik leerde dat moed niet de afwezigheid is van angst, maar het overwinnen ervan. De dappere man is niet hij die niet bang is, maar hij die die angst overwint. (Nelson Mandela)
 
Met open vizier de uitdaging aangaan. Dit heb ik in mijn leven een aantal keren gedaan. Door de draak in de ogen te kijken ben ik altijd sterker geworden en gegroeid. Dit wens ik iedereen en daarom wil ik met mensen aan de slag gaan. Je bedrijf, je afdeling of jezelf opschudden: waarom lukt iets (nog) niet, welke weerstand ervaar je en wat kan jij dan wel kunnen jullie beter doen? Moeilijke vragen, samen op zoek naar antwoorden.
Effectief gedrag is de motor voor verandering. Ik maak graag onzichtbare processen zichtbaar, bepaal samen met jou een nieuwe koers voor jezelf, je team of de organisatie waar je deel van uitmaakt. Na jouw of jullie keuze kom ik graag nog af en toe aan boord om die koers te laten beklijven.

Mijn expertise

Meer dan tien jaar ervaring in (leidinggevende) posities in het bedrijfsleven en non-profit sector in verschillende rollen in verkoop, advisering en financiën. Sinds 2012 actief als trainer en adviseur. Op mijn plek als het gaat om vakkundig helpen veranderen, structureren, motiveren en verwezenlijken!

Mijn stijl

Energiek, sterk op analyse van mensen en materie. Ont-dekkend, zorgvuldig vastpakken en loslaten, altijd resultaatgericht. Hoofd, hart en handen samen laten komen.