Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen.

Robert Ascham

Ingeborg van den Wittenboer

Mijn passie

Ieder mens heeft mooie kwaliteiten in zich, dat is mijn overtuiging. Mensen inzicht geven in hun eigen gedrag en kwaliteiten, dat is mijn passie. Mensen bewust laten worden van hun eigen handelen en de effecten daarvan op de omgeving. Samen uitzoeken waar het beter kan: context, commitment, vaardigheden of een combinatie van deze. Vervolgens stimuleer ik mensen zich te ontwikkelen in het verlengde van hun eigen natuurlijke gedrag. Resultaat hiervan is dat mensen bewust keuzes gaan maken die hen uiteindelijk gelukkiger zullen maken. Voor uw organisatie betekent dit dat mensen effectiever gaan werken en tot betere prestaties zullen komen.

Mijn expertise

Kenmerkend voor mij is mijn empathisch vermogen en mijn vermogen om goed te luisteren. Op deze wijze vind ik gemakkelijk aansluiting bij mensen en stellen ze zich gemakkelijk voor me open. Vervolgens ga ik bewustzijn creƫren door ze de spiegel voor te houden. De beweging in de vorm van persoonlijke groei is daarna het prachtige resultaat waar ik graag mijn energie in steek!

Mijn stijl

Empathisch vermogen, ik kan goed luisteren en ook horen wat er niet gezegd wordt maar wat er wel degelijk is, enthousiast, concreet, eerlijk, oprecht.