Wie stopt met beter te worden, stopt met goed te zijn.

Met korting naar: Het Grootste Kennisfestival

Vol trots kunnen wij aankondigen dat wij dit jaar partner zijn van Het Grootste Kennisfestival op 29 februari 2024 in The Mezz en de Botanique in Breda. Op 7 podia worden er op die dag zo’n 40 lezingen, workshops en praktijkverhalen aangeboden door tal van inspirerende sprekers. Daarnaast kan je genieten van muziek & theater, food & drinks, kortom een leuke plek om naast kennis op te doen, ook anderen te ontmoeten.

Het overall thema is: Van ik naar wij. Innovatief organiseren in de praktijk. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie, je team, jijzelf en je medewerkers of collega’s klaar zijn voor de uitdagingen die nu en in de toekomst op jullie afkomen? Hoe blijf je daarin innoveren en ontwikkelen? En hoe vind je een gezonde balans tussen people, planet, prosperity en partnership? Tijdens het Kennisfestival verzorgen ook wij drie verschillende workshops die aansluiten op het thema:

  • Say yes to the mess in The Mezz – Van improvisatie naar innovatie
  • Teams in the groove – Creëren van flow in samenwerkingsrelaties
  • Samen bouwen aan de toekomst – Verbeelden met Lego Serious Play

Meer informatie over alle workshops en lezingen staan op de website van Het Grootste Kennisfestival.

Wil je ook komen? Als partner kunnen wij jou een kortingscode aanbieden. Als je je als relatie met onze kortingscode aanmeldt, betaal je geen € 219,- maar € 199,-. Aanmelden kan hier. Vul in het kortingscode-veld de code Feedback-korting-winter24 in. Tot dan!