Droom je leven. Leef je dromen.

Mens-zijn doe je niet in je uppie

Week van de weerbaarheid, dag van de mantelzorg, wereld vrijheidsdag, week van de mentale gezondheid; ze kwamen allemaal voorbij de afgelopen weken. En allemaal haken ze aan op het belang van een goed supportnetwerk. Een goed supportnetwerk zorgt ervoor dat je kan uitblazen, leunen, vragen, overdragen. Dat je kan lachen, sparren en leren. Een goed supportnetwerk zorgt ervoor dat je mens-zijn niet in je uppie hoeft te doen.

20 november is het de dag van de rechten van het kind

Een belangrijk recht van een kind is het recht op onderwijs. MM Foundation richt zich op onderwijs voor kinderen in landen waar dat niet zo vanzelfsprekend is als in Nederland. Want een sterke lokale gemeenschap start bij goed onderwijs. We komen op voor de rechten van de kinderen in Sri Lanka. We steunen twee kleinschalige onderwijsprojecten in Batticaloa-District in het oosten van Sri Lanka.

Ook dat doe je niet in je uppie

Dat doe je met een stel Fitte Feedbackers dat zich uit de naad fietst tijdens de Bike for Bikes Run op 27 november.

Starring!: Poesta Iluska, Machtige Marleen, Hartelijke Hanneke, Mijmerende Meindert, Markante Maarten, Hollende Heidi, Vaardige Vera, Coole Caspar, Mooie Monique en Mieterse Michiel vormen het Fit Feedback gelegenheidsteam dat aan het einde van de dag 40 kilometer in de benen hoopt te hebben. Dat noem ik nog eens een prachtig supportnetwerk!

Wil je meehelpen?

Het doel is om 5 fietsen bij elkaar te fietsen voor de kids van MM Foundation. Lokaal kopen we een fiets voor 200 euro. De fietsen worden verdeeld onder gezinnen die dat het meest nodig hebben. 

Contact je favoriete biker als je wilt sponsoren of ga naar: https://www.mm-foundation.nl
Een klein bedrag, een iets groter bedrag; alles helpt! Dank je wel voor je steun want ook wij kunnen het niet alleen. Mens-zijn doen we samen: https://www.mm-foundation.nl/project-2.