Gratis loopbaancoaching

Wil jij met een professionele coach in gesprek over jouw loopbaanontwikkeling?

Dan hebben we goed nieuws! De overheid betaalt voor jou een loopbaantraject, inclusief een arbeidsmarktscan. Dit loopbaantraject is voor iedereen die een band heeft met de arbeidsmarkt, dus voor werknemers, ZZP’ers en werkzoekenden.

  • Jij als werknemer bent beter in staat om je talenten en kennis te benutten
  • Je krijgt inzicht in jouw positie op de arbeidsmarkt en hoe je je kansen op de arbeidsmarkt kan vergroten.
  • Aan het eind van dit traject heb je nieuw perspectief, richting en focus voor de volgende stap in jouw loopbaan.

Ingrid Manasse

Wat kun je verwachten?

De ervaren coaches van Feedback Training & Coaching nemen je mee op deze loopbaanreis. Je doet een arbeidsmarkt scan, hebt een aantal gesprekken en ontvangt persoonlijk advies.

“Wie ben ik?”, “Wat kan ik?” en “Wat wil ik?” zijn de leidende vragen tijdens dit traject. En ook praktische vragen zoals: “Waar vind ik dat?”, “Hoe kom ik daar?” en “Wat houdt mij tegen?” komen aan de orde.

De loopbaancoaches van Feedback Training & Coaching

Zet nu in op jouw eigen duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling en benut deze kans om je te oriënteren of heroriënteren en om te checken welke doorstroommogelijkheden er binnen of buiten jouw organisatie zijn.

Kies een coach die bij jou past en bij jou in de regio werkt. Feedback heeft door het hele land coaches. Er is dus altijd wel iemand in jouw buurt die daar bovendien ook een netwerk heeft.

De coaching kan uiteraard ook online plaatsvinden. Dit en andere persoonlijke voorkeuren worden in het eerste contact met jou besproken.

Als je geen plannen maakt voor je eigen loopbaan, word je ingezet in de plannen van een ander.

Anoniem

Onze wensen zijn voorgevoelens van hetgeen we in staat zijn om werkelijk te realiseren.

Goethe

Start vandaag nog met gratis loopbaancoaching!

Twijfel je nog of dit wel iets voor jou is of vraag je je af of je wel in aanmerking komt voor deze regeling? Wij nodigen je van harte uit om vrijblijvend het gesprek aan te gaan!

In het eerst gesprek zoeken we samen uit wat het beste bij jou past. Interesse? Start vandaag nog want de subsidie heeft een plafond.

We ontmoeten je graag!