An ounce of performance is worth pounds of promises.

Mae West

Performance coaching

Wanneer ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en je organisatie hier adequaat op reageert, word je uitgedaagd jezelf steeds verder te ontwikkelen. Door je gedegen ervaring in het vak is er voldoende potentie aanwezig en beschik je in de basis over de juiste kennis en vaardigheden. Toch kan het zijn dat de omstandigheden dusdanig zijn veranderd dat dit om een nieuwe mindset, aanpak en/of vaardigheden vraagt als antwoord op de nieuwe eisen.

In het performance coaching traject word je door een ervaren coach in methodische stappen individueel begeleid. Je vindt jezelf opnieuw uit op een manier die bij jou en de omstandigheden past. We ontdekken samen welke interventie de meeste impact maakt. Dit kan gaan over bewustwording van persoonlijke thema’s die het coachdoel raken, het maken van keuzes en de ontwikkelen van vaardigheden.

Afhankelijk van het vraagstuk, stellen we graag een coach aan je voor. 

Investering

Het investeringsbedrag is afhankelijk van het aantal sessies dat we afspreken en de duur daarvan. Reken voor vijf coachsessies van anderhalf uur, inclusief voorbereiding door de coach en een Feedbackbericht na afloop, op ongeveer € 1.650,00. Graag maken we een maatwerkvoorstel voor je.

Schrijf je direct in