Joamy Tounkara-van Maanen

Mijn passie

De praktijk... dat is echt mijn leerveld. Vallen mag, opstaan moet! Je leermomenten meenemen naar het volgende project of het volgende gesprek. Voor iedereen op elke positie binnen een team of  organisatie. Dit is ook de manier waarop ik deelnemers laat ervaren waar het nu misgaat en waar je precies de verandering in kunt zetten om wel het gewenste resultaat te bereiken. Door te oefenen met praktijksituaties. Zoek het verschil dat het verschil maakt. 

Mijn expertise

Ik ben een ervaren teamleider, die ervan overtuigd is dat je de beste resultaten en het grootste plezier uit je team haalt, als je écht weet wat je medewerkers intrinsiek motiveert en als je , door hun gedrag te herkennen, precies weet hoe je het beste met ze kan communiceren, zowel in positieve als in minder positieve situaties.
Als je daar de theorieën van een succesvolle leiderschapsmodellen en praktische vaardigheden aan toevoegt, kan ook jíj een geweldig inspirerend leider zijn. En, oh ja … blijf vooral altijd jezelf, want authenticiteit is goud waard!
Ook als je geen leider bent, kun je elkaar inspireren en motiveren. Als je weet wat je eigen gedrag is en je dat van een ander herkent, weet je hoe je er op de juiste manier op in kunt spelen. Samen kom je tot de beste prestaties.

Mijn stijl

Enthousiast, energiek, doelgericht, motiverend, met een helder stappenplan om samen tot het gewenste doel te komen.